مجله

روش تهیه کیک عصرانه ی ساده

روش تهیه کیک عصرانه ی ساده

کیک عصرانه یکیک از کیک های بسیار خوشمزه و پنبه ای بین المللی است که همانطور از نامش بر می آید برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک عصرانه در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.

روش تهیه کیک عصرانه ی ساده

شیرینی و کیک ها از اصلی ترین گزینه های انتخابی برای عصرانه ای دلچسب محسوب می شوند که البته هر کدام ویژگی های منحصر به فرد و متفاوت خود را دارا هستند، کیک ها متناسب با ذائقه شما در کنار یک نوشیدنی سرد و دلچسب در روزهای گرم تابستانی و همچنین همراه بک فنجان قهوه عالی در روزهای سرد زمستانی می تواند بهترین انتخاب واقع شود. در این مطلب آموزشی آشپزی طرز تهیه کیک عصرانه را ساعد نیوز به رشته ی تحریر در آورده است.

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. سپس همه مواد را به کمک پیمانه اندازه گیری کنید. می توانید از یک لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه آشپزی استفاده کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید و برای پخت بدون فر نیز باید یک تابه دو طرفه یا معمولی را روی شعله پخش کن قرار دهید تا داغ شود.

تخم مرغ ها را بشکنید و به همراه همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود و بهتر است در طول هم زدن حتما با لیسک دور گیری کنید تا همه ذرات تخم مرغ هم بخورد. کم کم شکر را به همراه وانیل اضافه کنید و برای ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط حجیم و خوب یکدست شود.

در ادامه روغن مایع و شیر را به مواد فوق اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه با دور کند همزن برقی بزنید تا یکدست شود. آرد بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کنید. در این مرحله می توانید برای اینکه روی کیک طرح بی اندازید ۱/۲ از مواد کیک را با ۱ ق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید و یا می توانید کل کیک را به صورت ساده تهیه کنید.

مواد را داخل قالب بریزید و اگر نیمی از مواد را کاکائویی کردید به صورت خطی روی کیک بریزید و با خلال دندان طرح بزنید. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود. برای پخت بدون فر نیز مایه را داخل قالب ریخته و برای ۵۰ دقیقه بگذارید با درب بسته پخته شود. نوش جان

کیک عصرانه

درست کردن کیک بیسکوییتی، یک طعم متفاوت و دلچسب

سرویس مجله – کیک بیسکوییتی یکی از انواع کیک‌های عصرانه است که برای تهیه آن از کرم بیسکوییت استفاده می‌شود، به همین دلیل این کیک طعم دلچسب و متفاوتی دارد.

درست کردن کیک بیسکوییتی، یک طعم متفاوت و دلچسب

به گزارش سرویس مجله برخط نیوز به نقل از فرارو –

به گزارش سرویس مجله برخط نیوز به نقل از فرارو – فراروـ کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک بیسکوییتی یا بیسکوکیک یکی از انواع خوشمزه کیک هاست که برای تهیه آن از کرم بیسکوییت استفاده می شود و به همین دلیل طعم بسیار دلنشین و دلچسبی دارد.

کرم بیسکوییت نوعی از کرم های صبحانه است که در بسته بندی های شیشه ای در فروشگاه های مواد غذایی به فروش می رسد و شما می توانید خیلی راحت آن را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک بیسکوییتی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرمشکر: ۱۲۰ گرمتخم مرغ: ۳ عددکره: ۱۲۰ گرمکرم بیسکوییت: ۱۲۰ گرمبکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوریوانیل: یک چهارم قاشق چای خوریپودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوریپودر هل: یک چهارم قاشق غذاخوری نمک: نوک قاشق چای خوری

درست کردن کیک بیسکوییتی، یک طعم متفاوت و دلچسب

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

۲- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک ها در فر شما مناسب است.

با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور ها گفته می شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی گراد بیش تر بگذارید. اما دمایی که گفته می شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.۳-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.۴- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار هم زن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده می کنید، باز هم کیک بوی تخم مرغ می گیرد.

درست کردن کیک بیسکوییتی، یک طعم متفاوت و دلچسب

۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می شود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر می شود. نکته مهم دیگری که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید.

اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.۶- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر می رود؛ زیرا کیک شما پف نمی کند.

درست کردن کیک بیسکوییتی، یک طعم متفاوت و دلچسب

۷-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی گیرید. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۳/۱ قالب شما خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.۸- وقتی می خواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. بعد به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به صورت یک نواخت همه جا پخش شود.۹- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می کنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب های گالوانیزه است که معمولاً می توانید آن ها را از همه لوازم قنادی ها تهیه کنید. این قالب ها در طرح ها و شکل های مختلف موجودند.

درست کردن کیک بیسکوییتی، یک طعم متفاوت و دلچسب

۱ ـ برای شروع کار کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است، همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه با دور تند بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

۲ ـ در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی و با فاصله اضافه کنید، به این صورت که تخم مرغ اول را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید؛ سپس تخم مرغ دوم و به همین ترتیب تخم مرغ سوم را اضافه کنید.

۳ ـ کرم بیسکوییت را داخل یک کاسه بریزید و روی بخار کتری بگذارید تا رقیق شود؛ همچنین می توانید آن را داخل فر داغ یا مایکرویو بگذارید تا آب شود. اجازه بدهید کرم بیسکوییت رقیق شده خنک شود؛ سپس به ترکیب کره و تخم مرغ اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید تا کامل با مواد مخلوط شود.

۴ ـ آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر هل و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود و حالت گلوله ای نداشته باشد.

۵ ـ کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره های قالب را با کره سرد چرب کنید و کمی آرد بپاشید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. یک قالب ۲۰ سانتی برای پخت این کیک مناسب است. قالب کیک را در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد.

۶ ـ بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید تا سرد شود؛ سپس کیک را از قالب بیرون بیاورید. نیم ساعت صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود؛ سپس مقداری کرم بیسکوییت را گرم کنید تا رقیق و روان شود و روی کیک خنک شده بریزید. همچنین می توانید مقداری بیسکوییت را پودر کنید و برای تزیین دورتادور کیک بریزید. کیک بیسکوییتی خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

منبع : فرارو

طرز تهیه موس کیک انار + 3 روش طرز تهیه

موس کیک، یکی از جدید ترین دسر های فرانسوی است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و راحت می باشد. این شیرینی بیشتر در فصل زمستان برای دور همی ها به ویژه شب یلدا

طرز تهیه موس کیک انار + 3 روش طرز تهیه

دسر ها و کیک ها، در تزیین میز ها نقش عمده ای دارند. موس کیک، یکی از جدید ترین دسر های فرانسوی است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و راحت می باشد. این شیرینی بیشتر در فصل زمستان برای دور همی ها به ویژه شب یلدا مناسب است. در ادامه شما را با طرز تهیه موس کیک انار خوشمزه خانگی آشنا می کنیم.

یکی از بهترین دسر ها در ایام زمستان، موس کیک می باشد که می توانید با استفاده از انار های خوشرنگ، حسابی روی آن را تزیین کنید. تهیه شیرینی های دلچسب به صورت قالبی یا تک نفره، تا حد زیادی به سلیقه شما بستگی دارد. مثلا بسیاری از خانم ها دوست دارند دسرشان علاوه بر ظاهر خوب، طعم فوق العاده ای داشته باشد و روی این موضوع حساسیت ویژه ای از خود نشان می دهند.

موس کیک از ژلاتین، خامه قنادی و … تشکیل شده است و خانم های هنرمند می توانند در منزل به راحتی و با کمی خلاقیت آن را تهیه کنند. در واقع از ترکیب موس انار و کیک می توانید دسر فوق العاده عالی و خوشمزه ای را در جشن تولد ها، دورهمی ها، مهمانی ها و به ویژه در شب یلدا آماده کنید.طبیعتا پس از گذراندن یک روز سخت کاری، خوردن عصرانه ای مانند موس کیک به همراه چایی، آبمیوه و … واقعا لذت بخش خواهد بود. طعم بی نظیر و خوشمزه شیرینی موس کیک، تمام خستگی ها را از تن شما بیرون می کند و اوقات خوشی را برایتان به یادگار می گذارد.

از آن جایی که دسر ها انواع گوناگونی دارند، جزو پر طرفدار ترین خوراکی ها در وعده ها شناخته می شوند. در این بخش شما را با فوت و فن های دسر موس انار یا بهتر است بگوییم طرز تهیه موس کیک انار آشنا می کنیم.

پیشنهاد مجله سلامتی رزسا به شما عزیزانی که در حال خواندن این مقاله هستید این است که مقالاتی از جمله ۱۰ فروشگاه اینترنتی، طرز تهیه غذا با کشک، معرفی انواع تغذیه سالم، خواص تخم مرغ محلی و صبحانه چی بخوریم و مواردی دیگر که تمام این عناوین از مهم ترین و پر بازدیدترین مقالاتی است که شما می توانید مطالعه نمایید.

موس کیک

موس کیک

موس کیک

در قدم اول باید لایه اولیه کیک را تهیه کنید. ممکن است برخی از افراد به کیک شکلاتی علاقه داشته و برخی دیگر طعم وانیل را دوست داشته باشند؛ بنابراین انتخاب طعم کیک کاملا بستگی به سلیقه شما دارد.

مرحله اول:پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد سفید قنادی را با یکدیگر مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم:در کف قالب خود کاغذی روغنی (به قطر ۲۳ سانت) قرار دهید.نکتنه: برای پخت این کیک به قالب خاصی نیاز ندارید لذا می توانید از قالب های گرد ساده، رینگ و … برای پخت موس انار، استفاده کنید.

مرحله سوم:حالا تخم مرغ، شکر و وانیل را در درون ظرفی بریزید و با استفاده از همزن یا به کمک دست به مدت ۴ الی ۵ دقیقه آن را هم بزنید تا حالتی کرم رنگ و کشدار پیدا کند.

مرحله چهارم:اکنون شیر و روغن مایع را به موادتان اضافه نموده و به صورت نرمال (دور کند همزن) آن ها را ترکیب کنید در حدی که مخلوط و یکدست شوند.

مرحله پنجم:در ادامه آرد الک شده تان را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و به کمک لیسک آن ها را ترکیب نموده تا یکدست شوند.

مرحله ششم:و در آخر مایه کیک را در درون قالبتان بریزید و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فرتان به مدت ۳۰ دقیقه (نیم ساعت) قرار دهید تا پخته شود.نکته: زمان نام برده شده در فر ها متغیر می باشد. بنابراین برای این که از پختن کیک اطمینان یابید، می توانید یک خلال را در وسط کیک فرو کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده شده و باید آن را از فر بیرون آورید.

موس کیک

بدون شک پخت موس کیک با طعم انار، یکی از متفاوت ترین تجربه های شما در عرصه شیرینی پزی و دسر خواهد بود. افرادی که اهل تنوع و یادگیری هستند می توانند آموزش پخت موس کیک را برای جلوه بیشتر میز هادر لیست خوراکی هایشان قرار دهند.

فروشگاه اینترنتی رزسا، یکی از بهترین سوپر مارکت آنلاین در ایران می باشد که هدف این فروشگاه، ارائه محصولات ارگانیک و طبیعی است که این محصولات عبارت اند از: خرید آجیل، خرید عسل، خرید لبنیات، خرید چای، خرید خشکبار، خرید ارده و شیره، خرید سبزیجات، خرید سرکه، خرید سویق و خرید ترشی می باشد.

طرز تهیه 3 کیک خوشمزه برای عصرانه‌ای دلچسب

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا